Βίντεο

Γερμανία Μπαμπεργκ 4/11/16. Ούτι Νίκος Δημητριάδας Κρούστα Νίκος Βαρελάς. O Νίκος Δημητριάδας παίζει διάφορες Ινστρυμεταλ συνθέσεις δικές του, με ούτι και κρουστά. Η μουσική από το Βίντεο προέρχεται από το άλμπουμ, Oud - Strings of my soul, που μπορείτε να βρείτε εδώ.

Η μουσική από το Βίντεο (Spirit of freedom) προέρχεται από το άλμπουμ, Oud - Strings of my soul, που μπορείτε να βρείτε εδώ.

Από μια εκπομπή στην τηλεόραση που παρουσίαζε ο Χρήστος Παπαδόπουλος το 2000 στην Αθήνα, με προσκεκλημένο το Νίκο Δημητριάδη, που ερμηνεύει το παραδοσιακό Κρητικό τραγούδι, "Πονεμένη καρδιά" Μουσική - Στίχοι: Στέλιος Φουσταλιέρης

Γερμανία Μπαμπεργκ 4/11/16. Ούτι Νίκος Δημητριάδας Κρούστα Νίκος Βαρελάς. Ο Νίκος Δημητριάδας παίζει μια συνθέση δικια του, Τιτλος Cretan-Music-Fountain, σε ρυθμο πεντοζαλη. Η μουσική από το Βίντεο προέρχεται από το άλμπουμ, Oud - Strings of my soul, που μπορείτε να βρείτε εδώ.

Αγία Σοφία. Παίζουν οι μουσικοί, Ούτι Νίκος Δημητριάδης, Κρουστά Μπάμπης Τοκανίδης. Η μουσική από το Βίντεο (Oud prayer) προέρχεται από το άλμπουμ, Oud - Strings of my soul, που μπορείτε να βρείτε εδώ.

Χορός Τινα: Γεωργιος Ταλια. Ουτι Μουσικη: Νικος Δημητριαδης

Ουτι Νικος Δημητριαδης, Ουσακ ταξιμι..

Ταξίμι, Μακαμ Νικριζ. Η φωτογραφίες είναι από το άλμπουμ του Νίκου Δημητριάδη. Η μουσική από το Βίντεο προέρχεται από το άλμπουμ, Oud - Strings of my soul, που μπορείτε να βρείτε εδώ.

Ποτ-πουρί Άλμπουμ. Πρόκειται για προσωπικές συνθέσεις, που επιμελήθηκα ο ίδιος την ενορχήστρωση, κάνοντας και την μίξη του ήχου. Το μάστερ του ήχου έγινε απο τον Κώστα Γκίτσης ( Metric Sound Studio ). Είναι αποτέλεσμα δουλειάς 4-5 χρόνων, λόγω του ότι ήθελα να παρουσιάσω κάτι διαφορετικό απο τα σημερινά δεδομένα και έτσι πειραματίστηκα πολύ στην ενορχήστρωση των μουσικών οργάνων και του ήχου. Τα όργανα που χρησιμοποίησα είναι το ούτι, σαν κύριο σολιστικό όργανο, και το συνδίασα με παραδοσιακά και σύγχρονα όργανα, όπως τα percussion, ney, θρακική γκάϊντα, ποντιακή λύρα, κρητική λύρα, κανονάκι, φλογέρα, κρητικό λαούτο, θρακιώτικο λαούτο, νταούλ, βιολιά, μπάσο και διάφορες κιθάρες. Διάθεση άλμπουμ.

Τραγουδι στίχοι και μουσικη : Νίκος Δημητριάδης;
Ένα λαϊκό τραγούδι που έγραψα, στο ξεκίνημα της καριέρας μου που έπαιζα κιθάρα.

ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΩ, Ερμηνεία Αθηνά Χατζίκου, Στίχοι Έλσα Αμανατίδου, Μουσική Νίκος Δημητριάδης (Ούτι)

Σόλο Κιθάρα / Μουσική Νίκος Δημητριάδας / Τίτλος Παλίρροια / Εμπνευσμένο και παιγμένο από μια προσωπική εμπειρία, από κάποιο νέο παιδί που έφυγε πολλή νωρίς. Την μουσική από το Βίντεο μπορείτε να τη βρειτε στα κατωθι σιτε. cdbaby - amazon - itunes.

Ταξίμι Μακάμ Νιαχαβέντ, Αλμπου 2004, Σόλο Ούτι. Η μουσική από το Βίντεο προέρχεται από το άλμπουμ, Solo Oud, που μπορείτε να βρείτε εδώ.

Cretan Music Fountain, Μουσικοι, Νικος Δημητριαδης ουτι, Σταθης Φιλετσακης Καχον, Musicworkshop Καστανουσα Σερρων 20 Ιουλιου 2015. Η μουσική από το Βίντεο προέρχεται από το άλμπουμ, Oud - Strings of my soul, που μπορείτε να βρείτε εδώ.

Από μια εκπομπή στην τηλεόραση που παρουσίαζε ο Χρήστος Παπαδόπουλος το 2000 στην Αθήνα, με προσκεκλημένο το Νίκο Δημητριάδη, που ερμηνεύει το παραδοσιακό Κρητικό τραγούδι, "Αποχαιρετισμος" Μουσική - Στίχοι: Κώστας Μουντάκης

Από μια εκπομπή στην τηλεόραση που παρουσίαζε ο Χρήστος Παπαδόπουλος το 2000 στην Αθήνα, με προσκεκλημένο το Νίκο Δημητριάδη, με θέμα την παραδοσιακή μουσική.

Χορός Καρσιλαμάς Χοροί του πόντου, καλοκαίρι 2006 στην Θεσσαλονίκη.

Χορός Τερς (κιουμους ματεν) Χοροί του πόντου, καλοκαίρι 2006 στην Θεσσαλονίκη.

Χορός Μαντήλια (κιουμους ματεν). Χοροί του πόντου, καλοκαίρι 2006 στην Θεσσαλονίκη